Un bărbat din Cluj a oferit 10.000 de lei ca să fie dus în Germania. Motivul: Vrea să-şi omoare fosta parteneră şi pe noul său iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captura video
Foto: captura video

Un bărbat din comnuna Cămăraşu le-a transmis urmăritorilor săi de pe Facebook că oferă suma de 10.000 de lei celui care îl va transporta într-o altă ţară pentru a-şi ucide fosta parteneră şi pe noul ei iubit.

Potrivit Observatornews, clujeanul în vârstă de 57 de ani şi fosta sa parteneră au avut în timpul relaţiei mai multe oi, pe urma cărora şi-au câştigat existenţa. Într-un final, cei doi şi-au împărţit bunurile şi femeia a plecat în Germania, unde s-a stabilit alături de noul iubit. Rănit în orgoliu, bărbatul a trecut la ameninţări.

„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c...a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto.

Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”, a transmis bărbatul pe Facebook, informază Obeservatornews.

În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Conform sursei citate, după apariţia în spaţiului public al filmuleţului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. De asemenea, fiul femeii a depus plângere în numele mamei sale. Incidentul a avut loc în luna august, însă imainginile au devenit virale abia acum.

„La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o reţea online de socializare, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămăraşu, ulterior cercetările fiind extinse şi pentru săvârşirea infracţiunii de încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni. Precizăm că ulterior, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Cămăraşu s-a prezentat la sediul poliţiei, formulând plângere prealabilă cu privire la aspectele anterior amintite”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite