Un american de 31 de ani, obligat să părăsească România. I-a expirat dreptul de şedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO Facebook Poliţia Română
Maşină de poliţie  FOTO Facebook Poliţia Română

În urma unui control, poliţiştii de Imigrări din Cluj au găsit un bărbat de 31 de ani, cetăţean american, căruia i-a expirat perioada legală de şedere. Acestuia i s-a impus ca în 15 zile să plece din România şi i s-a dat o amendă contravenţională de 800 de lei.

Poliţiştii de Imigrări din Cluj au descoperit că un bărbat de 31 de ani, din SUA, nu a plecat din România după ce i-a expirat dreptului de şedere. Bărbatul a fost amendat cu 800 de lei şi obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile. El nu va putea reveni în România pe o perioadă de 3 luni.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cetăţeanul străin a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele său o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind  sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 lei, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România cu completările şi modificările ulterioare“, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj.

Mai puteţi citi:

Bărbat de 63 de ani, din judeţul Cluj, rănit grav după ce a intrat pe contrasens, a lovit un autocamion şi apoi a fost proiectat într-un alt autocamion

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite