Ultimele pieţe volante din Cluj în 2017. Când vă puteţi cumpăra legume şi fructe la preţ de producător

Ultimele pieţe volante din Cluj în 2017. Când vă puteţi cumpăra legume şi fructe la preţ de producător

Piaţa volantă de la Sala Sporturilor din Cluj  FOTO Adevărul

Clujenii pot să-şi cumpere legume şi fructe direct de la producători la ultimele pieţe volante organizate de administraţia locală în acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Cluj-Napoca organizează în această săptămână ultimele pieţe volante din acest an. Acestea vor avea loc joi, 7 decembrie, şi sâmbătă, 9 decembrie.

Cea de joi se va desfăşura în cartierul Gheorgheni, pe strada Unirii, la capătul liniei de autobuz 3, între orele 15.00 şi 19.00. Cea de sâmbătă - pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, între orele 7.00 şi 15.00.

Prima piaţă volantă a fost organizată în centrul Clujului, în august 2011, într-o sâmbătă. Iniţiativa de atunci nu a fost văzută cu ochi buni de unii agenţi de turism şi arhitecţi. Alţii susţineau că printre cererile turiştilor e să fie duşi în pieţe ca să-şi poată cumpăra fructe şi legume proaspete. În cele din urmă, administraţia locală a decis organizarea pieţelor volante în cartiere.

Mai puteţi citi:

Primăria Cluj-Napoca a decis într-un final: pieţe volante săptămânale la Sala Sporturilor!

FOTO Clujenii cer redeschiderea pieţelor volante de cartier în fiecare săptămână. La fel şi producătorii

Are nevoie Clujul de o piaţă volantă în centru?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările