Turist în Mamaia: „3.500 de lei pentru patru zile în condiţii de două stele la Mamaia. Cât un sejur de 7 zile la Roma”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja din Mamaia după extindere. FOTO: Ovidiu Oprea
Plaja din Mamaia după extindere. FOTO: Ovidiu Oprea

Preţuri mari şi condiţii care lasă de dorit, asta a găsit un turist la Mamaia „perla” litoralului românesc. „Total pentru 4 zile la Mamaia în condiţii de cel mult 2 stele: aproximativ 3.500 lei”, a calculat acesta.

„Ai ajuns în Mamaia. Ai parcat. Când să cobori din maşină, 100 lei de parcarea pe o zi. Intri în hotel, o cameră de 12 mp, cu mobilier de anii 90, cu cabină de duş care se dezmembrează în timpul folosirii, hotel 3 stele, 450 lei pe noapte. Cât un sejur de 7 zile la Roma într-un hotel de 4 stele. Ieşi pe plajă, 90 lei şezlongul. La Dedeman e 120 de lei unul nou. Te pui la soare, vrei să faci o baie în mare. Dar unde e marea? Nu se vede ochi de apă. După câteva sute de metri prin soare şi un nisip mai degrabă terasament de cale ferată, ajungi la mare. Dar ce să vezi? Geamandura e la 10 metri de mal., pericol de înec. Copilul nu poate intra singur în apă nici la mal. Ne întoarcem la şezlong. Ce proşti suntem, am uitat să lăsăm semne pe nisip. Am ajuns la promenadă şi nici urmă de şezlong. O staţiune fără parcuri, fără spaţii verzi, fără locuri de joacă sau parcuri acvatice. Doar clădiri peste tot”, a susţinut Silviu Măcreanu (Bucureşti) conform Constanţa de Azi. 

„La banii ăştia meritam o vacanţă mai bună”

Turistul a făcut un calcul cu privire la bugetul necesar pentru patru zile la Mamaia. 

„La prânz mergem la masă. 24 de lei ciorba de văcuţa. Dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciuşa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui şi salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie… A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea şi tot aşa… La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, etc, 384 lei parcare, 360 lei şezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiţii de cel mult 2 stele: aprox. 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăştia meritam o vacanţă mai bună” –

 Vă mai recomandăm 


Sejur de şapte zile în Mamaia, de trei ori mai scump faţă de unul la Miami. „Prima dată am crezut că am nevoie de ochelari”

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite