Tricouri ale jucătorilor “U” Cluj scoase la licitaţie

Tricouri ale jucătorilor “U” Cluj scoase la licitaţie

Tricourile sunt într-o serie limitată şi reproduc modelul original din 1920

Cele 12 tricouri purtate de „U" Cluj la meciul de marţi cu Kuban Krasnodar, care a inaugurat Cluj Arena au fost astăzi scoase la licitaţie în cadrul unui proiect caritabil. Printre acestea se află şi „numărul 3" purtat de fostul jucător şi antrenor Cristi Pojar, care s-a retras odată cu meciul de marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul a fost iniţiat de către Fundaţia Comunitară Cluj în parteneriat cu FC Universitatea Cluj, iar scopul acestuia este de a dezvolta fondul "U pentru Cluj". Din acest fond Universitatea doreşte să susţină proiecte adresate copiilor şi tinerilor sportivi precum şi veteranilor sportului clujean. Tricourile sunt într-o serie limitată şi reproduc modelul original din 1920 iar preţul de pornire este de 500 lei. Licitaţia, care poate fi efectuată online pe www.upentrucluj.ro a început azi şi va dura până la sfârşitul acestei luni.

Produsele de colecţie au fost prezentate în cadrul unei conferinţe de presă la care a luat parte şi jucătorul Claudiu Niculescu. „Acum rămâne să aşteptăm ca oamenii să liciteze pentru aceste tricouri pe care noi le oferim. Eu şi colegii mei suntem alături de această fundaţie, alături de acest proiect, prin care sperăm să ajutăm cât de mult posibil tinerii sportivi şi nu în ultimul rând, veteranii sportului clujean", a spus fotbalistul.

Călin Hinţea, preşedintele "U" Cluj a susţinut că acest proiect este doar primul dintr-o serie în care clubul sportiv se va implica şi că prin astfel de acţiuni se doreşte să se ajungă la o legătură directă cu comunitatea. Sumele adunate vor fi direcţionate către tinerii dornici să se afirme în acest domeniu precum şi nevoiaşilor care au fost asociaţi cu viaţa sportivă a Clujului.

Pe viitor, "U" Cluj doreşte să se asocieze şi cu alte fundaţii caritabile.

citeste totul despre: