Turiştii blocaţi în roata panoramică din Salina Turda au fost salvaţi de pompieri

Turiştii blocaţi în roata panoramică din Salina Turda au fost salvaţi de pompieri

FOTO ABC News Transilvania / Facebook

Ultimii trei turişti blocaţi în roata panoramică din Salina Turda au fost evacuaţi de reprezentanţii ISU Cluj şi se află în afara oricărui pericol. Turiştii au rămas captivi în roata panoramică, după ce roata unei nacele a rămas deschisă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 16.50: 19 turişti au rămas blocate vineri, 6 aprilie, în roata panoramică din Salina Turda, dintre care şapte copii. Reprezentanţii ISU Cluj au intervenit şi au reuşit să-i evacueze într-o primă fază pe 16, după care, în urmă cu doar câteva minute, i-au eliberat şi pe ceilalţi trei. „Iniţial am fost informaţi că e vorba despre 12 persoane, după care ni s-a spus că de fapt ar fi 14, iar în final s-a dovedit că era vorba de 19 oameni, 12 adulţi şi şapte copii. Ultimele trei persoane, doi adulţi şi un copil, au fost scoase din roata panoramică, s-a rezolvat totul, a declarat reprezentantul ISU Cluj, Ciprian Cornea, pentru „Adevărul”, 

Acesta a mai adăugat că intervenţia a durat în total aproximativ o oră şi că oamenii blocaţi în obiectiv nu au fost răniţi. Reprezentantul ISU a mai afirmat că este primul incident de acest gen înregistrat la Salina Turda.

Ştirea iniţială

În momentul de faţă, reprezentanţii ISU intervin în Salina Turda, pentru a-i salva pe turiştii care au rămas blocaţi în roata panoramică din zona de distracţii. Ciprian Cornea, reprezentant ISU Cluj, a declarat pentru Digi 24 că turiştii nu sunt în pericol.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările