Trei tineri au jefuit cutia milei din mai multe biserici. Trei zile mai târziu s-a produs inevitabilul

Trei tineri au jefuit cutia milei din mai multe biserici. Trei zile mai târziu s-a produs inevitabilul

Tinerii au jefuit mai multe biserici din Dej şi una din Gherla, furând banii din cutia milei.

Trei tineri de 16, 17 şi 18 ani au decis să facă rost de bani jefuind o biserică. După ce au reuşit să jefuiască o dată cutia milei, băieţii au luat la rând şi alte biserici.

Astfel, timp de aproape o lună, între 27 ianuarie şi 24 februarie, tinerii au jefuit mai mult biserici din Dej şi una din Gherla, fără teama că vor fi prinşi. Nu s-a întâmplat aşa cum au prevăzut, iar în cele din urmă anchetatorii au ajuns la ei, după trei zile de la ultimul jaf.

„La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de trei tineri cu vârsta de 16, 17 şi 18 ani, toţi din municipiul Dej, bănuiţi că ar fi sustras în perioada 27 ianuarie – 24 februarie a.c., în mai multe rânduri, bani din cutia milei din mai multe biserici de pe raza municipiului Dej şi una de pe raza municipiului Gherla”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

La expirarea perioadei de reţinere cei trei vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Dej în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările