Tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele din Cluj, dezinfectate de teama gripei. Situaţia e identică în alte două mari oraşe ale ţării

Tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele din Cluj, dezinfectate de teama gripei. Situaţia e identică în alte două mari oraşe ale ţării

Tramvaiele din Cluj sunt dezinfectate la capetele de linii. FOTO: Andrei Pintea

Şefii Companiei de Transport Public Cluj (CTP) susţin că toate mijloacele de transport public din oraş sunt dezinfectate pentru a preveni gripa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul companiei, Liviu Neag, spune că s-a dispus o creştere a frecvenţei dezinfecţiei în absolut toate mijloacele de transport în comun. Astfel, tramvaiele, autobuzele şi troleibuzele din dotarea CTP sunt curăţate la capetele de linie. 
 
„Am luat măsuri de creştere a frecvenţei igienizării mijloacelor de transport în comun cu substanţe speciale de dezinfecţie, pentru a preveni apariţia cazurilor de gripă. Procedurile au loc la capetele de linie, de către personalul specializat”, a spus directorul CTP, potrivit Mediafax. 
 
Situaţia este identică la Braşov şi Constanţa, unde companiile de transport public au decis, de asemenea, ca parcul auto din dotare să fie dezinfectat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările