Tragedie la Cluj: tânăr de 20 de ani a murit la petrecerea organizată de ziua lui. S-a rostologit cu maşina 150 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta. FOTO: ISU Cluj
Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta. FOTO: ISU Cluj

Petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a unui clujean era în toi, la o cabană din Muntele Rece, când acesta s-a dus la o plimbare cu maşina de teren. Tânărul a murit după ce automobilul s-a rostologit 150 de metri pe o pantă abruptă.

Mai multi tineri participau, sâmbătă seara, la ziua de naştere a unui clujean, la  o cabana din localitatea Muntele Rece. La un moment dat, sărbătoritul a vrut sa îşi plimbe doi prieteni cu masina de teren pe un camp din apropierea cabanei, dar s-au rasturnat, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri, relatează Dejeanul. Într-un comunicat, ISU Cluj a precizat că o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de cca 150 de metri. 

Maşina s-a rostogolit 150 de metri pe o pantă abruptă. FOTO: ISU Cluj

cluj accident mortal muntele rece. foto isu cluj

 

Cablu de energie electrică înfăşurat în jurul maşinii

Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă şi a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliţie şi jandarmi, care s-au implicat direct în intervenţia salvatorilor.

Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială, fiind necesară urcarea pe o distanţă de cca 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta.

S-a acţionat pentru îndepărtarea cablului şi pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viaţa şi nu au fost posibile aplicarea manevrelor de resuscitare.

Alţi doi tineri au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi.

cluj accident mortal muntele rece. foto isu cluj

Şoferul maşinii a fost găsit decedat. FOTO: ISU CLuj

Vă mai recomandăm 

Accident grav la Cluj: un tânăr de 23 de ani a murit după ce a pierdut controlul autoturismului

Accident rutier mortal, aproape de intrarea în Cluj-Napoca. Viteza i-a fost fatală unui bărbat de 68 de ani

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite