Tragedie în Cluj, într-o zi de 13. O fetiţă de aproape 2 ani a murit sub roţile unei autoutilitare

Tragedie în Cluj, într-o zi de 13. O fetiţă de aproape 2 ani a murit sub roţile unei autoutilitare

Maşină de poliţie FOTO Silvana Armat

O fetiţă de un an şi 8 luni a fost accidentată mortal, marţi, 13 martie, de o maşină în Cluj-Napoca. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu moartea unei persoane.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 11.00. Surse din anchetă spun că fetiţa s-ar fi aflat la plimbare pe o tricicletă cu bona, şi cu celălalt copil al familiei, când s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe carosabil. Şoferul unei maşini nu ar fi putut să o evite şi a lovit-o mortal. 

„Un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, a surprins pe carosabil o fetiţă de un an şi opt luni pe care a accidentat-o grav. În urma accidentului, fetiţa a decedat“, precizează cei de la IPJ cluj.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru stabili împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru a lua măsurile legale ce se impun.

Mai puteţi citi:

O tânără din Buzău a murit într-un grav accident produs în Anglia. Aducerea sicriului acasă costă peste 4.000 de euro

citeste totul despre: