Tragedie în apropiere de Cluj. O femeie a sfârşit arsă de vie pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

O femeie în vârstă de 80 de ani şi-a găsit sfârşitul arsă de vie, după ce a fost cuprinsă de flăcări în timp ce încerca să ardă vegetaţia uscată de pe terenul său. Accidentul a avut loc marţi, 22 octombrie, la Sâmboieni, în judeţul Cluj.

Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi aprins vegetaţia de pe terenul său pentru a-l curăţa, însă a fost la rândul ei cuprinsă de flăcăril. Medicii şi pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai reuşit să o salveze.

„O autospecială pentru stins incendii din Detaşamentul Dej şi un echipaj SAJ au fost solicitate, în jurul orei 15.00, pentru interveni în cazul unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestată în apropiere de localitatea Sâmboieni. În apelul de urgenţă a fost precizat faptul că o femeie în vârstă de circa 80 de ani a fost surprinsă de flăcările scăpate de sub control. Echipajul medical, ajuns de urgenţă la locul evenimentului, a constat decesul femeii”, informează Inspectoratul pentru SItuaţii de Urgenţă Cluj.

Între timp, la faţa locului s-a deplasat încă o autospecială a pompierilor, care intervine în sprijinul colegilor care se luptă de mai mult timp cu flăcările care s-au extins.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite