Traficanţi de droguri prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă aproape un kilogram de cannabis. Primele măsuri luate împotriva lor

Traficanţi de droguri prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă aproape un kilogram de cannabis. Primele măsuri luate împotriva lor

FOTO: Arhivă Adevărul

Poliţiştii clujeni şi procurorii DIICOT au prins doi bărbaţi chiar când aceştia se pregăteau să vândă aproape un kilogram de cannabis şi 14 pasile de MDMA.

„La data de 14.11.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.G. şi M.I.S., pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, au anunţat reprezentanţii DIICOT Cluj.
 
În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 14 noiembrie.2019, inculpaţii T.G. şi M.I.S. au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Cluj – Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis şi 13,8 grame de MDMA.
 
De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanţă pulverulentă, un caiet pe care inculpaţii ţineau evidenţa drogurilor vândute, precum şi suma de 9800 lei.
 
„La data de 14.11.2019, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca au efectuat un număr de 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj – Napoca, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate alte 74 grame de cannabis, 10,8 grame amfetamina, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrala, 4 telefoane mobile şi suma de 14.000 lei.
La aceeaşi dată, magistraţii Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, au mai informat reprezentanţii DIICOT: 
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, precum şi a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: