GALERIE FOTO Restricţiile de circulaţie din centru au pus la încercare nervii clujenilor. Cum poţi evita blocajele din trafic

GALERIE FOTO Restricţiile de circulaţie din centru au pus la încercare nervii clujenilor. Cum poţi evita blocajele din trafic

Singurii care au putut să se strecoare prin traficul de coşmar au fost motocicliştii. FOTO: Remus Florescu

Clujenii care au trecut vineri, după ora 18.00, prin zona centrală a oraşului au avut de aştepta zeci de minute la semafor. Parcurgerea străzii Clinicilor a durat circa 40 de minute, iar accesul ambulanţelor la Urgenţe şi la Institutul de Transplat Renal şi la Institutul Inimii s-a făcut cu foarte mare greutate. În cel mai aglomerat nod de circulaţie, Piaţa Lucian Blaga, singurul poliţist care dirija maşinile era depăşit de situaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clujenii care au intrat vineri seara pe una dintre străzile adiacente centrului oraşului au avut de aşteptat zeci de minute la semafoare. Cele mai  mari probleme au fost pe străzile Clinicilor, Avram Iancu, Republicii. În locul unde circulaţia se desfăşura cel mai greu, Piaţa Lucian Blaga, singurul poliţist de la Rutieră a fost depăşit de situaţie. 
Soluţia de a evita să stai zeci de minute prin în trafic este să eviţi zona centrală prin Zorilor sau prin Grigorescu, iar dacă vrei să ajungi în centru să laşi maşina la câteva străzi de zona interzisă şi să mergi pe jos câteva minute. Primăria mai recomandă ca în aceste zile să se apeleze la transportul in comun.
 
Restrictii şi inchideri de circulatie 
 
Pe durata Zilelor municipiului Cluj-Napoca, in vederea organizarii anumitor evenimente, se impune inchiderea circulatiei rutiere sau stabilirea unor restrictii in anumite zone din centrul municipiului. Astfel, intre 22 mai, ora 21:00 si 30 mai, ora 8:00 pe strada Mihail Kogalniceanu – de la intersectia cu str. Universitatii pana la intersectia cu str. Em. de Martonne - circulatia va fi inchisa.
 Intre 22 mai, ora 21 :00 si 29 mai, ora 8:00 - Piata Unirii – pe latura de Vest se va inchide circulatia.
Incepand din 23 mai, ora 20:00 si pana in 24 mai, ora 23:00, pe  strada Samuil  Micu va fi inchisa circulatia.
 In 24 mai, intre 17:00 si 23:00 se va inchide circulatia pe strada Napoca, B-dul Eroilor, Piata Unirii.
 In 24 mai, incepand cu ora 18:00, in Piata Avram Iancu si pe B-dul 21 Decembrie 1989 se va stabiliti restrictie partiala de circulatie.Intre 25 – 28 mai, orele 18:00 – 23:00  - in Piata Unirii, Str. Napoca si B-dul Eroilor circulatia rutiera va fi inchisa.
 In data de 25 mai, intre orele 22:00 – 02:00 se va inchide circulatia pe traseul Piata Unirii – str. Universitatii - str. I.M.Klein – str. Fortaretei – str. Napoca – Piata Unirii – str. Iuliu Maniu – str. Baba Novac – b-dul Eroilor – Piata Unirii.
In data de 26 mai, intre orele 11:00 – 15:00  circulatia va fi inchisa pe traseul Piata Unirii – str. Universitatii - str. I.M.Klein – str. Fortaretei – str. Napoca – Piata Unirii – str. Iuliu Maniu – str. Baba Novac – b-dul Eroilor – Piata Unirii.
 
Citeşte şi 
 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: