„Teroriştii palestinieni” condamnaţi la Cluj la opt luni cu suspendare pentru un cocktail Molotov eşuat

„Teroriştii palestinieni” condamnaţi la Cluj la opt luni cu suspendare pentru un cocktail Molotov eşuat

Cei doi tineri condamnaţi în perioada fericită de studenţie de la Cluj

Judecătoria Cluj i-a condamnat joi la o pedeapsă de opt luni cu suspendare condiţionată, pe cei doi studenţi palestinieni, care au aruncat anul trecut cu o sticlă incendiară, în faţa unui local clujean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Harbaji Ayman şi Sirhan Sameah au recunoscut în faţa anchetatorilor că în data de 13 februarie a anului trecut, au aruncat dintr-o maşină împrumutată, cu un cocktail Molotov, înspre intrarea în barul de noapte After Eight, din centrul oraşului. Sticla a trecut pe lângă un taximetru şi a explodat chiar în faţa unui grup de persoane. Din fericire, nimeni nu a fost atunci rănit.

Mai citiţi şi: Focşani: Pedofilul din Rugineşti a fost condamnat la opt ani de închisoare


Cei doi au fost repede depistaţi, după vizionarea înregistrării camerelor de filmat din faţa localului. Potrivit angajaţilor din bar, celor doi le fuseseră interzis accesul, după ce provocaseră anterior scandal.


Univesitatea de Medicină şi Farmacie i-a exmatriculat imediat pe cei doi studenţi, care şi-au găsit repede alte universităţi de adopţie, în ţară, respectiv în Cehia. La primele termene de judecată au fost prezenţi, dar nu au putut fi audiaţi de instanţă, în lipsa unui traducător autorizat din limba arabă.
În ultimele şase luni nu s-au mai prezentat la proces, judecătorul audiind martorii, chelneri şi personal angajat al localului, în cadrul mai multor termene de judecată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: