Târguţu vintage a împlinit, astăzi, un an (GALERIE FOTO)

Târguţu vintage a împlinit, astăzi, un an (GALERIE FOTO)

Târguţu vintage

20 de expozanţi pot fi găsiţi sâmbătă şi duminică la Casa Matei la ediţia de Moş Nicolae a "Târguţului vintage". Ei pot fi găsiţi acolo între orele 11 şi 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Târgul şi-a câştigat deja notorietatea prin cele şapte ediţii organizate până acum, dintre care cinci la Cluj, una în Bucureşti, la Teatrul Mic şi una la mare, la Vama Veche. Şi toate într-un singur an.

“În chiar ajunul nopţii de Moş Nicolae clujenii sunt invitaţi la shooping: manşoane şi căciuliţe pentru un aer de vacanţă retro, rochii vintage-glamour pentru seara de Réveillon, bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din <<dulapurile>> virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din ţară”, astfel şi-au chemat clienţii organizatorii târgului.

Două dintre expozante au acceptat să poate două măşti veneţiene, care erau de vânzare la târg, pentru a-i atrage pe curioşi.

“Târguţu' vintage a împlinit, astăzi, un an, ocazie cu care îi aşteptăm pe toţi cei care sunt inspiraţi de aerul vintage să ne viziteze", spune Mirela Grindean, organizatorul târgului de la Casa Matei.

VEDEŢI AICI O GALERIE FOTO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările