Târg de joburi pentru medici şi asistente

Târg de joburi
pentru medici şi asistente

Personalul medical clujean interesat să muncească în străinătate poate merge la un târg de joburi la Casa de Cultură a Studenţilor, duminică, 26 aprilie  FOTO: Adevărul

Doctori, asistente şi toate cadrele medicale care caută un loc de muncă în străinătate pot să aplice la mai multe joburi duminica viitoare, pe 28 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadrele medicale care îşi caută un loc de muncă sunt sfătuite să îşi aducă un CV, dar şi o listă de întrebări pentru angajatori.
Cei care doresc se pot înregistra înainte, pe site-ul evenimentului, www.careersinwhite.com. Personalul medical interesat este aşteptat să participe la eveniment în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor, pe 28 aprilie, între orele 10.00 şi 16.00.
Intrarea este gratuită.

Cariere în Alb este o platformă online şi offline destinată întâlnirii candidaţilor medicali cu un număr mare de angajatori internaţionali. La această ediţie, târgul aduce oferte din ţări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elveţia, Ungaria, Orientul Mijlociu.

Oportunităţile salariale pornesc de la 2 500 de euro şi includ cursuri şi traininguri de limbi străine, ghidare în carieră şi programe de adaptare a familiei.

În cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de training-uri pentru studenţi şi nu numai în colaborare cu BestJobs.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: