Târg de cariere în IT. Bosch şi Emerson se află printre firmele angajatoare

Târg de cariere în IT. Bosch şi Emerson
se află printre firmele angajatoare

Târg de joburi  FOTO: Adevărul

La Cluj are loc azi, 28 martie, şi sâmbătă, 29 martie, un târg de joburi în domeniul IT, la Iulius Mall, între orele 10.00 şi 17.00. Printre cei 25 de participanţi se numără Accesa, Accenture, Bosch, Emerson, HP, MHP, Steelcase si Yardi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La târg participă firme precum Accesa, Accenture, Bosch, Emerson, HP, MHP, Steelcase si Yardi. Acestea oferă joburi  în IT atât pentru începători, cât şi pentru cei cu experienţă profesională, alături de  propuneri de stagii de internship în ţară şi străinătate.

Târgul de Cariere în IT se desfăşoară în continuarea Târgului de Cariere generalist, care a avut loc marţea şi miercurea trecută, tot la Iulius Mall.  În 25 şi 26 martie, aproximativ 4.500 de clujeni care îşi căutau un loc de muncă, majoritatea tineri, au discutat cu reprezentanţii companiilor angajatoare, şi-au lasat CV-uri ori au stabilit interviuri. Angajatorii au căutat personal pentru domenii precum producţie şi tehnică, vânzări, servicii, financiar şi marketing.

Mai puteţi citi:

România are peste 30.000 de locuri de muncă vacante. În ce domenii se caută oameni şi în ce regiuni din ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările