Tânăra care ar fi fost „capturată“ de o sectă a luat legătura cu familia: „Se încearcă stabilirea locului unde se află“

Tânăra care ar fi fost „capturată“ de o sectă a luat legătura cu familia: „Se încearcă stabilirea locului unde se află“

Olivia Sorina Lădar a dispărut de acasă din 15 iunie.

Olivia-Sorina Lădar, tânăra de 34 de ani care a dispărut din 15 iunie, a luat legătura cu familia, dar a refuzat să se întoarcă acasă. Cu toate acesta, poliţiştii încearcă să stabilească unde se află aceasta „prin cooperare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Olivia-Sorina Lădar este, de ieri, căutată de poliţiştii clujeni, fotografia ei fiind postată pe site-ul Poliţiei Române la rubrica „persoane dispărute”. La puţin timp după ce Poliţia Cluj a făcut anunţul, sora ei, Andreea Lădar a scris pe Facebook că tânăra ar fi fost „răpită de o sectă”. Între timp, Olivia-Sorina Lădar a sunat acasă, dar a refuzat să spună unde se află.   
„Femeia de 34 de ani a luat legătura cu familia. Poliţistii efectuează verificări pentru a stabili locaţia exacta unde aceasta se afla prin cooperare”, au precizat poliţiştii clujeni.  
 

A dispărut de a acasă din 15 iunie

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis, astăzi, poliţiştii clujeni. Semnalmentele persoanei:  înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu  se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora din Spania: „Este dispărută! Capturată de o sectă!”

Andreea Lădar, sora dispărutei, a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj în limba spaniolă: 
„Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”. 

Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: