O fată de 11 ani a căzut de la etaj, la şcoală. Surse: poliţiştii iau în calcul ipoteza unei tentative de sinucidere

O fată de 11 ani a căzut de la etaj, la şcoală. Surse: poliţiştii iau în calcul ipoteza unei tentative de sinucidere

Eleva a căzut de la etajul 1.

O fată de 11 ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 1 al şcolii unde învăţa. Surse din rândul anchetatorilor afirmă că este luată în calcul posibilitatea unei încercări de suicid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, înaintea începerii orelor, la Şcoala Gimnazială din comuna Bobâlna, judeţul Cluj. O elevă de 11 ani a căzut de  la etajul 1 al şcolii. Fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, strarea ei fiind stabilă. Poliţia a început un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 
 
Conform poliţiştilor, fata avea urme de vânătăi pe mâini şi semne de violenţă pe corp. Autorităţile au sesizat şi Protecţia Copilului.
 
Conform Europa FM, într-un raport preliminar făcut de poliţişti după audierea mai multor martori reiese că fata „s-ar fi aruncat pe geamul sălii de clasă, înainte de începerea orelor.”
 
Fata ar fi avut probleme mari în familie şi, înainte de a sări pe geam, ar fi avut şi o dispută verbală cu unul dintre profesori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările