Tânăr din Cluj condamnat la închisoare pentru că a înjurat: „A adresat cuvinte obscene judecătorului şi procurorului“

Tânăr din Cluj condamnat la închisoare pentru că a înjurat: „A adresat cuvinte obscene judecătorului şi procurorului“

Tânărul nu a ajuns la închisoare, deoarece a fugit din ţară. FOTO: Arhivă

La două luni de închisoare a fost condamnat un tânăr clujean de către Judecătoria Gherla pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a solemnităţii şedinţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit rechizitoriului, ”inculpatul a adresat cuvinte obscene judecătorului cauzei, respectiv procurorului de şedinţă, cu referire la propriul organ genital, nemulţumit fiind de împrejurarea respingerii unei cereri în probaţiune. În aceste împrejurări s-a perturbat grav şedinţa de judecată, procedurile fiind reluate după îndepărtarea din sală a inculpatului”, relatează clujust.ro

Tânărul de 22 de ani şi-a recunoscut fapta, arătând că era nervos din cauza atitudinii arogante manifestată atât de către judecător, cât şi de către procuror. 

Pe lângă condamnarea la 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a solemnităţii şedinţei, acesta are acum de plătit şi 800 de lei cheltuieli de judecată.
 

Tânăr cu comportament antisocial

 
Clujeanul nu a ajuns la închisoare, deoarece a părăsit teritoriul României, fără a comunica organelor de urmărire penală locul în care se află.
 
Inculpatul are 22 ani, 9 clase absolvite, nu are ocupaţie şi nici loc de muncă.
 
Instanţa a reţinut că este cunoscut de poliţişti ca având un comportament antisocial constant în comunitatea din care face parte: stil de viaţă dezorganizat, disponibilitate permanentă pentru implicare în activităţi infracţionale, în special furt. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările