Surpriza de care a avut parte un şofer care a parcat pe locul altcuiva. Ce a găsit pe maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pixabay
FOTO Pixabay

Un sofer din Cluj-Napoca a parcat pe un loc care nu era al lui, iar când s-a intors la masină, a avut parte de o surpriză. Nu i-a ridicat nimeni ştergătoarele, nu l-a insultat şi nici nu şi-a găsit maşina zgâriată, ci a primit o adevărată lecţie.

Pentru că de cele mai multe ori locul său de parcare era ocupat de alţii, proprietarul s-a gândit să-i lase şoferului care tocmai parcase acolo instrumentele de care avea nevoie, astfel încât să poată să-şi lase numărul de telefon pe bordul maşinii, pe viitor, scrie Ziua de Cluj.

Alături de un pix şi de un plic, i-a lăsat şi un mesaj scurt. „Stimate şofer, îţ ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care eşti nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect", i-a scris clujeanul şoferului pe un plic.

Gestul acestuia l-a impresionat pe şoferul care îi ocupase locul. Ruşinat, şi-a cerut scuze şi i-a mulţumit proprietarului pentru înţelegerea şi diplomaţia de care a dat dovadă.

mesaj

„Pentru început doresc să mulţumesc proprietarului parcării pentru diplomaţia de care a dat dovadă şi duşul rece pe care l-am primit în momentul citirii mesajului lăsat. Am greşit, recunosc! Nu are rost să încerc să dau explicaţii deoarece a fost vina mea 100%. Voi păstra acest mesaj pentru a ştii altădată să nu mai ocup un loc de parcare care nu-mi aparţine. Mea culpa", a transmis acesta pe un grup de Facebook al şoferilor, potrivit sursei citate.

Vă mai recomandăm şi:

Veşti bune de la Cluj: Untold, organizat în acest an în septembrie. Data la care are loc festivalul şi de când pot fi achiziţionate abonamentele

Cea mai mare universitate din ţară pregăteşte măsuri speciale. Vaccinarea, obligatorie pentru studenţii din cămine

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite