Studenţii de la Ştiinţe Politice şi ale Comunicării promovează lectura în centrul Clujului

Studenţii de la Ştiinţe Politice şi ale Comunicării promovează
lectura în centrul Clujului

Afişul evenimentului

Studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), membrii ai clubului ComunitAP, s-au gândit la o modalitate altfel de a promova cititul. Au adunat cărţi donate de la oameni şi de luni, 17 martie, vor duce „Cutia cu cărţi“ în Piaţa Unirii din Cluj pentru ca trecătorii să se oprească, să împrumute o carte şi să o citească la soare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Clubul ComunitAP a început acţiunea culturală „Cutia cu Cărţi” pentru a încuraja şi promova cititului în formatul clasic. Acţiunea cuprinde trei puncte majore: colectarea cărţilor provenite din donaţie, punerea lor la dispoziţia doritorilor de lectură şi, în cele din urmă, donarea acestor cărţi“, spun iniţiatorii campaniei de promovarea lecturii.

Colectarea cărţilor a încpeut de săptămâna trecută prin amplasarea cutiei de donaţie în holul principal al FSPAC. Până acum s-au adunat în cutie vreo 30 de cărţi.

„Viziunea clubului ComunitAP este integrarea mediului academic în viaţa socială şi culturală clujeană, scopul fiind acela de a crea un cadru propice pentru apropierea studenţilor de comunitatea clujeană prin organizarea de activităţi cultural-educative“, precizează studenţii.

Cei care vor să dea o mână de ajutor campaniei, pot afla mai multe detalii pe pagina de Facebook a Clubului ComunitAP.

Mai puteţi citi:

VIDEO Cum să-i faci pe oameni să citească: un service din Cluj şi-a deschis bibliotecă

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

FOTO Cum disciplinează un service din Cluj şoferii în trafic: autocolante cu citate din Ghandi şi Sun Tzu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările