Studenţi UBB, printre câştigătorii unei competiţii organizate de Universitatea Georgetown din Washington

Studenţi UBB, printre câştigătorii unei competiţii organizate de Universitatea Georgetown din Washington

UBB  FOTO: Adevărul

O echipă a UBB Cluj-Napoca s-a numărat printre câştigătorii unei competiţii de strategii în afaceri organizate de Universitatea Georgetown din Washington.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă de patru studenţi ai UBB a câştigat premiul al II-lea la o competiţie numită „McDonough Business Strategy Challenge“ organizată de Universitatea Georgetown din Washington între 5 şi 10 februarie. 

Primii au fost studenţii din echipa Universităţii Fordham din New York. În concurs au luat parte 19 echipe de studenţi de la universităţi de top din Europa şi America precum Pennsylvania, Stetson (Florida) şi Emory (Atlanta).

Potrivit unui comunicat, echipa UBB a câştigat Premiul Runner-up al competiţiei de studii de caz în Management Strategic, clasându-se pe locul II al grupei formate din cinci echipe universitare.

Echipa a fost pregătită de profesorul Szász Levente, conferenţiarul Györfy Lehel şi lectorul Rácz Béla-Gergely şi a fost compusă din patru studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB - Barabási Tamás (Informatică economică, anul II), Boga Balázs (Management, anul I), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul III) şi Pádár Zsuzsánna (Finanţe şi bănci, anul III).

„Echipele au avut sarcina de a elabora o strategie pentru organizaţia American Cancer Society în vederea creşterii implicării voluntarilor în viaţa organizaţiei la nivel naţional, cu accent special asupra generaţiilor tinere din America“, se mai arată în comunicat.

 

Mai puteţi citi:

Rectorul UBB Cluj: „Toate universităţile din ţară au dreptul la existenţă, dar trebuie să existe în funcţie de ce pot oferi”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: