STATISTICĂ Jandarmii clujeni au dat amenzi în valoare de circa 166.000 de lei în primul trimestru al anului

STATISTICĂ Jandarmii clujeni au dat amenzi în valoare de circa
166.000 de lei în primul trimestru al anului

Jandarmii clujeni au avut circa 3.600 de misiuni în primele trei luni ale anului FOTO: Adevărul

Jandarmii clujeni au participat la aproximativ 3.600 de misiuni în trimestrul I din 2013. Dintre acestea, jumătate au fost de menţinere a ordinii publice, iar peste 1.100, misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primele trei luni ale anului, jandarmii clujeni au luat parte la 474 de cazuri de punere în aplicare a mandatelor de aducere. Au colaborat în aproape 150 de cazuri cu alte instituţii precum poliţie, parchet, organe silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL.

„Au fost aplicate 647 amenzi contravenţionale pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de  aproximativ 166.005 lei, în timp ce 342 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris“, se arată în comunicatul purtătorului de cuvânt al jandarmilor clujeni, căpitanul Mariana Tecar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: