De la o grădiniţă cu 12 copii la o şcoală internaţională cu elevi din 32 de ţări. Povestea greutăţilor prin care a trecut Simona Baciu

De la o grădiniţă cu 12 copii la o şcoală internaţională
cu elevi din 32 de ţări. Povestea greutăţilor prin care a trecut Simona Baciu

Simona Baciu,la inaugurarea primei şcoli „verzi“ din România  FOTO: Florina Pop

Clujeanca Simona Baciu conduce de 20 ani Transylvania College - Şcoala Internaţională Cluj - prima şcoală acreditată cu punctaj maxim pe sistem Cambridge şi sistem românesc, ocupând a 30-a pozitie în topul mondial al şcolilor britanice. Ea le va vorbi miercuri, 24 aprilie, tinerilor antreprenori despre greutăţile prin care a trecut şi despre cum a adaptat principiile de business la afacerea ei.

Tinerii antreprenori din Cluj şi cei care se gândesc să dezvolte o afacere proprie pot merge miercuri, 24 aprilie, de la ora 19.00, la restaurantul Napoca, la o discuţie interactivă cu Simona Baciu, directorul Transylvania College.

Acţiunea face parte din seria de evenimente numite „Serile JCI“ - un proiect inedit aduce împreună tinerii antreprenori şi oameni de succes. Până acum, la Serile JCI au vorbit Dan Pitic (Perpetuum), Cornelius Brody (IQest),  Zoltán Oláh (Univer) şi Mircea Todea (Prodvinalco).

Cei interesaţi o pot asculta pe Simona Baciu vorbind despre momentele cheie ale drumului pe care l-a parcurs în ultimii 20 de ani, perioadă în care a pus bazele unei şcoli respectate, a doua şcoală acreditată Cambridge după cea din Capitală. Şi totul, de la un vis. Îi pot adresa şi întrebări.

„ În cadrul acestei ediţii, cei ce vor fi prezenţi, vor afla “tips-urile” din spatele dezvoltării unui business care a pornit de la o gradinita de 12 copii, pentru a ajunge azi să aibă elevi din 32 de ţări, la gradiniţă, scoală generală şi liceu. Doamna Simona Baciu, va prezenta principiile dezvolării şcolii internaţionale, aplicabile în orice business“, spune Horaţiu Petruşa, project manager Serile JCI.

Ce e JCI

Junior Chamber International Cluj-Napoca (JCI) este o organizaţie afiliată la Federaţia JCI International (ONG), fiind activă din iunie 2008.
Prin evenimentele şi proiectele iniţiate, JCI Cluj-Napoca oferă tinerilor antreprenori oportunitatea de a-şi dezvolta spiritul întreprinzător şi calităţile de lider, necesare succesului în afaceri şi în viaţă.

Acţiunile pe care JCI le întreprinde sunt grupate în patru domenii: business, comunitate, dezvoltare personală şi internaţionalism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: