Sesiunea din ianuarie la şcoala de poliţie din Cluj. Peste 1.600 de tineri se bat pe 300 de locuri

Sesiunea din ianuarie la şcoala de poliţie din Cluj. Peste 1.600 de tineri se bat pe 300 de locuri

Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Probele eliminatorii la admiterea la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj încep de săptămâna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca precizează că admiterea pentru sesiunea ianuarie 2018 începe din 10-11 ianuarie, între orele 8.00 şi 16.00, cu eliberarea legitimaţiilor de concurs, la sediul şcolii.

Din 12 şi până pe 18 ianuarie este programată susţinerea probelor eliminatorii: contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice. Probele scrise de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, engleză sau franceză, se vor desfăşura sâmbătă, 20 ianuarie.

„Pentru cele 300 de locuri scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-au înscris peste 1.600 de candidaţi. Înscrierile s-au încheiat în 5 decembrie 2017, fiind realizate la nivelul inspectoratelor judeţene de poliţie din întreaga ţară, unde candidaţii au susţinut şi prima probă eliminatorie, testarea psihologică“, mai arată reprezentaţii şcolii clujene.

Candidaţii sunt sfătuiţi să verifice periodic informaţiile postate pe pagina web a instituţiei: www.scoalapolcj.ro. 

Mai puteţi citi:

Cultura generală, recompensată la Olimpiada CuGeT: 31 de licee participă la un concurs cu premii de 19.000 de lei
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările