Sentinţa dură primită de un clujean judecat în Anglia pentru că şi-a ucis prietenul din copilărie. Ce altă crimă a mai comis românul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian
Bodor (stânga) şi Vasile Roman. FOTO: LeedsLive / West Yorkshire
Ciprian Bodor (stânga) şi Vasile Roman. FOTO: LeedsLive / West Yorkshire

Un tribunal din Leeds l-a condamnat la închisoare pe viaţă, la începutul săptămânii, pe Ciprian Bodor, după ce acesta şi-a ucis cu sânge rece prietenul, pe Vasile Roman, cu mai multe lovituri de cuţit.În urmă cu 13 ani, românul a mai comis o crimă asupra unui student cu care se certase.

Potrivit publicaţiei britanice LeedsLive ultima crimă asupra prietenului din copilărie a fost comisă în luna decembrie a anului trecut, în apropiere de Leeds, la Harehills. Bodor şi Roman împărţeau acelaşi apartament, iar între ei a izbucnit un conflict, care s-a terminat tragic.

Martoră la întreaga scenă a fost iubita ucigaşului, Maria Roman, nimeni alta decât sora victimei. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că scandalul ar fi izbucnit după ce cei doi bărbaţi au consumat alcool, iar fratele ei ar fi îndreptat un cuţit spre ea. Mărturia ei nu l-a convins pe judecător, care a decis că Ciprian Bodor îşi va petrece de acum întreaga viaţă după gratii.

Anchetatorii au aflat şi că Bodor este recidivist. În urmă cu zece ani, Ciprian Bodor a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce, în 2006 a ucis un student, în urma unui conflict izbucnit într-un club din oraş. Ciprian Bodor a fost eliberat după doar cinci ani, iar la scurt timp s-a mutat în Marea Britanie împreună cu iubita lui şi cu fratele acesteia, cel pe care l-a ucis la finele anului trecut. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite