VIDEO Secvenţă ca-n filme la un accident din judeţul Cluj. O maşină a „zburat“ 10 metri de pe un pod lângă o cale ferată. Trei oameni au ajuns la spital

Ce spun şoferii de tir despre maşina care a „zburat“ de la 10 metri de pe un pod din Cluj pe calea ferată

Un accident rutier grav a avut loc duminică după-amiaza la ieşirea din oraşul Huedin, judeţul Cluj. O autoutilitară conducea cu viteză şi a lovit parapeţii metalici ai unui pod, iar apoi balustrada podului şi a plonjat în gol circa 10 metri. A aterizat lângă o cale ferată. Şoferul şi doi pasageri din maşină au fost duşi de urgenţă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic al Poliţiie Române anunţa că la ieşirea din Huedin s-a produs, duminică după-amiaza, în jurul orei 17.00, un grav accident rutier. O autoutilitară a unui bărbat de 48 de ani, din localitatea clujeană Aghireş, a zburat la propriu de pe un pod. 

Din primele cercetări reiese că şoferul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, adică să şofeze cu o viteză sub 40 de kilometri - cât se cerea pe acea porţiune de drum - şi să aibă grijă la denivelările şoselei, motiv pentru care a intrat în parapetul din metal al podului, apoi în balustradă, tot din metal, şi apoi a plonjat circa 10 metri lângă o cale ferată.

Şoferul circula pe DN1E60, pe direcţia Oradea-Cluj-Napoca, iar acum se află la UPU Cluj unde primeşte îngrijiri medicale. Tot la UPU sunt şi cei doi pasageri din maşină: o femeie de 25 de ani din Cluj şi un bărbat de 26 de ani din localitatea sălăjeană Hida.

Valoarea pagubelor materiale ale accidentului se ridică la circa 30.000 de lei.

Potrivit Monicăi Costin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj, şoferul se află la ATI Chirurgie Iîntr-o stare destul de gravă cu politraumatisme, iar ceilalţi doi - femeia la neurochirurgie, iar tânărul de 26 de ani la secţia de Chirurgie.  

Mai puteţi citi:

VIDEO Agresorii care au bătut un tânăr şi s-au lăudat cu înregistrarea pe net, acuzaţi de tentativă de omor, au fost arestaţi preventiv

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările