Se caută bursieri într-un program derulat la Cluj de o universitate britanică. Care este valoarea unei burse

Se caută bursieri
într-un program derulat la Cluj de o universitate britanică. Care
este valoarea unei
burse

Acord oameni de afaceri  FOTO: pexels.com

Organizatorii programului EMBA University of Hull la Cluj anunţă că până pe 20 noiembrie se mai pot depune aplicaţii pentru obţinerea a două burse. O bursă acoperă integral costurile celor doi ani de studiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doi dintre viitorii cursanţi ai programului EMBA University of Hull vor primi burse în valoare individuală de 15.000 de euro, care acoperă integral cei doi ani de studiu la şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca“, se precizează într-un comunicat al UBB. 

Aceste burse se adresează oamenilor cu minim 3 ani de experienţă în Management sau cu peste 8 ani experienţă profesională. Ei trebuie să stăpânească engleza la un nivel avansat.

Doritorii pot aplica până pe 20 noiembrie la adresa de mail office@ubbee.ro unde trimit un CV în engleză care să reiasă realizările obţinute în afaceri, reuşitele academice şi contribuţia adusă comunităţii sau unor comunităţi. În mailul respectiv se va mai trimite şi un eseu de maximum 500 de cuvinte, în engleză, pe tema „Conexiunea dintre tehnologie şi globalizare reprezintă o ameninţare sau o oportunitate pentru România?“, dar şi să se menţioneze unul dintre partenerii media în care a fost urmărită campania de burse EMBA, adică în Biziday sau Republica.

Câştigătorii celor două burse vor fi anunţaţi pe 23 noiembrie.

În februarie, anul viitor, va începe a cincea serie de cursanţi EMBA. „Cursurile durează 2 ani şi sunt organizate pe 12 module, în Cluj-Napoca. Acestea sunt în limba engleză, iar profesorii provin de la University of Hull, din Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull“, se mai arată în comunicatul UBB.

Mai puteţi citi:

Singura universitate din România prinsă în cel mai recent top internaţional: „Este o nouă clasare extrem de importantă în ciuda subfinanţării cronice”


citeste totul despre: