Scrisoarea emoţionantă a unei fete către Raisa, copila omorâtă de un poliţist pe trecerea de pietoni: „Îmi doresc să mă călăuzeşti să fac tot ce e mai bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Isabella i-a scris o scrisoare emoţionantă Raisei. FOTO Observatornews
Isabella i-a scris o scrisoare emoţionantă Raisei. FOTO Observatornews

O adolescentă din Cluj a avut o reacţie emoţionantă după ce a aflat că o fetiţă din Bucureşti a fost ucisă pe o trecere de pietoni, în Bucureşti, de un poliţist.

O fată din Cluj a transmis un mesaj emoţionant după decesul Raisei, copila de 11 ani care a murit săptămâna trecută într-un accident teribil, în Bucureşti. În vârstă de 14 ani, Isabella Popa e din Cluj şi i-a scris o scrisoare Raisei, cu toate că cele două nu s-au cunoscut. „Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morţii tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine şi te-a luat prea repede dintre noi”, şi-a început Isabella rândurile, potrivit Observatornews.ro.

A continuat apoi la fel de plină de emoţie, un mesaj pur, plin de compasiune şi cu un apel către Divinitate, dar şi către fetiţa ucisă. „Cu toate acestea ştiu că acum acolo unde eşti tu, în Rai, ne priveşti şi eşti mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinţii tăi nu mai trebuie să plângă şi să fie trişti fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri aşa cum îmi doresc să te întâlnesc şi eu. 

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate şi să îţi ofere odihna veşnică. Şi eu sunt de aceeaşi vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea şi îmi doresc să mă călăuzeşti pe mine şi pe toţi pe care îi iubeşti să facă tot ce e bine. 

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranţa că te vom vedea odată şi atunci vom fi cei mai fericiţi”, a scris Isabella.

Ce s-a întâmplat

Joi, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti, a avut loc un teribil accident care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare: două fete, de 11 şi 13 ani, se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul de la volan avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit în plin. Fetiţa de 11 ani, Raisa, a murit pe loc. 

Agentul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deşi circula prin oraş cu peste 80 de kilometri pe oră şi cu semnalele luminoase pornite.

Acesta lucrează în Poliţie din 2017. E poliţist de proximitate la Secţia 5. Nu a făcut o şcoală de specialitate, pentru că a fost angajat din sursă externă, ceea ce înseamnă că a avut o pregătire iniţială de cel mult şase luni înainte de a începe munca. Era singur în maşină în momentul accidentului.

Vă mai recomandăm şi:

Cum a scăpat de amendă o şoferiţă care parcase pe locurile pentru persoanele cu dizabilităţi. Asul din mâneca avocaţilor

Ce ascunde Poliţia Capitalei în cazul Raisa. Autorităţile, acuzate că încearcă să muşamalizeze dosarul fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de un agent

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite