VIDEO Adolescenţi de clasa a IX-a mimând sexul oral la Balul Bobocilor. Setul de imagini care revoltă sute de români pe Facebook

VIDEO Adolescenţi de clasa a IX-a mimând sexul oral la Balul
Bobocilor. Setul de imagini care revoltă sute de români pe Facebook

Două dintre imaginile de la Balul Bobocilor

Un set de fotografii publicat pe Facebook şi prezentat ca fiind de la un Bal al Bobocilor din Cluj-Napoca a revoltat sute de români. Una dintre provocăriile elevilor a avut tentă sexuală.

Reacţia ISJ Cluj cu privire la pozele cu adolescenţi mimând sexul oral la un Bal al Bobocilor

Fotografiile surprind mai multe eleve, aparent participante la concursul de miss, care mimează sexul oral partenerilor lor, de asemenea elevi.

Băieţii stau pe scaune în timp ce fetele, aşezate în genunchi, mănâncă o banană ţinută între picioare de liceeni.

Setul de fotografii a fost publicat de o adolescentă care se prezintă pe contul personal de Facebook ca fiind din Cluj-Napoca.
 

 

O elevă de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj povesteşte cum a fost atmosfera la Balul Bobocilor în cadrul căruia liceenii au trecut printr-o probă controversată. „Această probă este prezentă la foarte multe baluri din Cluj organizate de Allevents şi de alţii şi stârneşte hohote de râs peste tot”, spune tânăra.

Cum a fost la balul la care s-a mimat sexul oral: „Am văzut părinţii strâmbându-se, foarte şocaţi, dar elevii erau cu gura până la urechi”


La descrierea postării ce însoţeşte albumul foto sunt menţionate taguri „balul bobocilor, telecom, a fost nebunie”.

Te-ar putea interesa şi:
 
 

VIDEO Bărbatul filmat făcând sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul: „Aşa mă caracterizaţi, zici că îs de la ISIS“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: