Scene de film în „ancheta Lucan“: i-ar fi căzut 5.000 de euro din buzunar când era scos de la procuror, iar ginerele ar fi ascuns 10.000 euro în rezervorul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţia casei medicului Mihai Lucan (dreapta) a durat mai bine de 10 ore. FOTO: Remus Florescu
Percheziţia casei medicului Mihai Lucan (dreapta) a durat mai bine de 10 ore. FOTO: Remus Florescu

Percheziţia şi audierea controversatului medic Mihai Lucan, care a fost reţinut în seara de joi de către procurorii DIICOT într-un dosar de delapidare cu prejudiciu de 1 milion de euro, a cuprins scene parcă desprinse dintr-un film. Conform unor surse din cadrul anchetei, medicului i-ar fi căzut 5.000 de euro la ieşirea din biroul procurorului, iar ginerele ar fi încercat să sară gardul cu sume importante de bani şi bijuterii.

Medicul Mihai Lucan a fost reţinut, joi seara, de procurorii DIICOT. Vineri, magistraţii au respins cererea de arest preventiv formulată de procurorii DIICOT.

Surse din cadrul anchetei au arătat că în timp ce era scos din biroul procurorului, i-ar fi căzut din buzunar 5.000 de euro. În cursul percheziţiei, conform aceloraşi surse, ginerele ar fi fost prins în timp ce încerca să sustragă bani şi bijuterii.  

„Joi seara, în timp ce medicul Mihai Lucan era scos din biroul procurorului, pentru a fi dus in arest, i-ar fi cazut din buzunar 5000 de euro”, au declarat surse din cadrul anchetei pentru Pro TV. Anchetatorii au chemat avocatul medicului pentru a înregistra bancnotele într-un proces verbal, mai arată sursa citată. 

Ginerele a încercat să sară gardul cu bani şi bijuterii 

O altă scenă demnă de un film cu mafioţi este cea înregistrată, miercuri, la percheziţia efectuată de DIICOT la casa lui Lucan.

„În timpul percheziţiei DIICOT, o rudă a chirurgului clujean Mihai Lucan a încercat să sustragă bani, mai multe bijuterii şi ceasuri poleite cu aur, în valoare de zeci de mii de euro - toate aparţinând familiei Lucan. Suspectul a fost prins în flagrant de poliţiştii de la „crimă organizată”, a scris  pe Facebook juralistul Andrei Ciurcanu, de la Rise Project.

„La un moment dat, ginerele lui Lucan ar fi încercat să fugă din casă cu un rucsac plin cu ceasuri foarte scumpe şi ar fi ascuns 10.000 euro în rezervorul maşinii. Când ar fi vrut să sară gardul, a fost însă prins de un ofiţer DIAS”, au declarat surse judiciare pentru Pro TV. 

Citeşte şi


Calvarul unui pacient umilit de medicul Lucan: „Mi-a spus să nu stau pe linia de tramvai şi să traversez doar pe zebră“

 

Cine sunt directorii reţinuţi de DIICOT în cazul celebrului urolog Mihai Lucan şi rolul lor în angrenajul fraudării Institutului: „Lucan nu semna nimic”

   

Medicul Mihai Lucan şi fiul său, reţinuţi de procurorii DIICOT în dosarul de delapidare. Surse din anchetă spun că a fost găsită suma de 600.000 de euro cash 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite