Sărbătoare la sediile USR-PLUS şi PNL din Cluj, resemnare în rândul şefilor PSD

Sărbătoare la sediile USR-PLUS şi PNL din Cluj, resemnare în rândul şefilor PSD

La sediul USR Cluj toată lumea a fost cu ochii pe televizor înainte de a deschide şampania

Liderii PNL din Cluj au refuzat să comenteze rezultatele de la alegerile europarlamentare, deşi acestea le-au fost favorabile. În tabăra adversă, la PSD Cluj, preşedintele formaţiunii locale a spus că rezultatele alegerilor sunt „interesante”.

Creditată la Cluj cu cele mai mari şanse în sondajele dinaintea alegerilor, USR-PLUS a obţinut la nivel naţional, conform primelor exit poll-uri, aproape 24% dintre voturile românilor. Aşa cum era de aşteptat, şefii USR Cluj au sărbătorit momentul. „Vă mulumim pentru încredere, azi am scris încredere îmnpreună”, a fost mesajul liderilor USR .

Tot de sărbătoare au avut parte şi liderii PNL Cluj. Aceştia au refuzat însă să discute cu presa şi au sărbătorit în propriul sediu, departe de ochii curioşilor.

În schimb, liderul PSD Cluj, Horia Nasra, a apărut în faţa jurnaliştilor. „Sunt nişte rezultate interesante”, a început Nasra, care nu a vrut să recunoască faptul că partidul său a obţinut rezultate sub aşteptări la nivel naţional. „Vom avea o serie de discuţii, bineânţeles că va trebui să găsim soluţii în viitor, mai ales că urmează alegeri prezidenţiale",a punctat şeful PSD Cluj, care a evitat să comenteze rezultatele la nivel naţional, motivând că nu se cunosc încă cifrele exacte.

Citeşte şi

Sute de clujeni pe care i-a prins ora 21.00 stând la cozi nu au reuşit să mai voteze  Oamenii s-au trezit cu uşa închisă în nas la două secţii din Cluj-Napoca

VIDEO Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dăncilă. „Dreptul universal la vot nu este respectat”

UPDATE Prezenţa la vot în judeţul Cluj. Peste 60% dintre clujenii cu drept de vot şi-au exprimat opţiunile până la închiderea urnelor

VIDEO Emil Boc a stat la coadă pentru a vota: „Dacă nu participăm când se iau aceste decizii majore despre viitorul nostru, apoi e foarte greu să corectăm”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: