Salonul Mireselor – cel mai important eveniment specializat în nunţi din Transilvania

Salonul Mireselor – cel mai important eveniment specializat în nunţi din Transilvania

Târg de mirese la Cluj. FOTO: Arhivă

Cel mai important eveniment specializat în industria nunţilor şi evenimentelor speciale din Transilvania se desfasoara în perioada 26-29 ianuarie la Expo Transilvania. Vor fi prezente peste 110 de firme specializate în organizarea de nunţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 40 de expozanţi vor prezenta în exclusivitate doar rochii de mireasă, creatiile prezentate aparţinând designerilor români, dar şi din Ucraina, Spania si Grecia. Noutăţile acestei ediţii sunse referă la prezentarea unor rochii de gală cu pietre semipreţioase-zirconiu, aquamarine, rubine sau rochii cu foiţă de aur. Marele premiu al Concursului Mirii anului 2017 constă într-o rochie de mireasă în valoare de 6.000 de lei. Targul va putea fi vizitat după următorul program: joi, vineri, şi sâmbătă, între orele 11.00 şi 20.00, iar duminică între orele 10.00 şi 18.00. Organizatorii enumeră câteva dintre motivele pentru care cei interesaţi ar trebui să viziteze târgul: vor avea oportunitatea de a achiziţiona dintr-un singur loc toate cele necesare unei nunţi perfecte, reduceri substanţiale oferite la produsele si serviciile expuse, colecţiile 2017 de rochii de mireasa venite din Spania, Grecia şi Ucraina dar şi creatiile unor designeri din România şi, nu în ultimul rând, tombolele dotate cu numeroase premii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările