Sabina Funar a murit. Soţia fostului primar Gheorghe Funar avea 64 ani. Mesajul soţului îndurerat: „Dumnezeu să o odihnească în rai”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabina Funar, soţia fostului primar Gheorghe Funar, a murit joi, 28 ianuarie la 64 de ani. De profesie economistă, Sabina Funar preda marketing la Facultatea de Horticultură din cadrul USAMV din Cluj-Napoca. A publicat 22 de cărţi de specialitate şi a fost consilier în cadrul Curţii de Conturi a României.

Sabina Funar a murit în urma unei suferinţe îndelungate, la vârsta de 64 ani. Decesul a survenit joi, în jurul orei 16.00, la un spital din Cluj-Napoca. Familia a anunţat decesul într-un ziar local: "Cu multă durere în inimă şi suflet, anunţăm decesul fulgerător a celei care a fost o minunată şi iubitoare soţie, mamă şi bunică: Dna. Prof. Univ. Dr. SABINA MĂRIOARA FUNAR. Dumnezeu să o odihnească în rai împreună cu cei drepţi". Mesajul a fost semnat de soţul Gheorghe Funar, fiul Sabin George Funar alături de soţia Elena şi cei 3 nepoţi: David Teodor, Ana Sofia şi Andrei Iosif.

Cine a fost Sabina Funar

Sabina Funar s-a născut la Brăteni, judetul Bistrita-Năsăud, la 27 mai 1951. Şi-a făcut studiile universitare la  Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe, 1974, luându-şi doctoratul în ramura de ştiinţă Agricultură şi Horticultură, specializarea Management şi Marketing în Agricultură – 1998 (Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca). A fost expert contabil CECCAR şi consilier de conturi în Plenul Curţii de Conturi a României, mandat 2008-2014. Din 2001 a fost profesor universitare la USAMV Cluj Napoca, Facultatea de Horticultură, departamentul Ştiinte economice. A predat Marketing, Tehnica operaţiunilor bancare, Burse de mărfuri şi valori. De asemenea, din 2002 a fost cadru didactic asociat la Universitatea Bogdan Vodă Cluj Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe Economice Cluj Napoca. A făcut cercetare în domenii precum marketing, Burse de mărfuri şi valori, Relaţii şi tehnica operaţiunilor bancare, E-learning. A publicat  în calitate de prim autor în edituri recunoscute CNCSIS  22 cărţi/cursuri publicate. 

Revenim cu amănunte

Pe aceeaşi temă:

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, despre adversarul său: „E o mare pierdere pentru naţionalismul românesc această plecare totală“

Cine este Gheorghe Funar, politicianul care l-a „detronat“ pe Vadim

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite