România-Ungaria, show demonstrativ la Cluj, cu ocazia Sports Festival. Halep şi Hantuchova se vor duela sub privirile lui Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă Untold, TIFF şi Electric Castle, Clujul mai are un festival care atrage tot mai mult privirile. Este vorba despre Sports Festival, ajuns la a doua ediţie, care va avea loc în perioada 13-16 iunie. Vedeta incontestabilă a festivalului este Simona Halep, care va juca un meci demonstrativ cu slovaca Daniela Hantuchova.

Un alt punct de atracţie va fi confruntarea de forţă româno-maghiară, într-un show al orgoliilor, care va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la Cluj. Cei mai puternici sportivi se vor înfrunta fără menajamente în România - Ungaria, o competiţie a celor mai puternici sportivi care se vor întrece în demonstraţii de forţă. Este vorba despre campionii de powerlifting din ambele ţări care vor trage de sfoară camioane cântărind 10 tone, cauciucuri monstruoase de peste 300 de kilograme şi pietre uriaşe de peste 100 de kilograme.

Din echipa României fac parte Iulian Moţoc, Ramon Casagranda, Vladimir Comorovschi şi Mircea Moise. De cealaltă parte, echipa vecinilor noştri este formatp din Zoltan Borbiro, Gabor Kiss, Tivadar Jancsovics şi Antal Meleg. 

Şi tot sâmbătă, 15 iunie, vor avea loc meciuri de tenis demonstrative. La Sala Polivalentă se vor înfrunta Simona Halep, Flavia Pennetta, Marius Copil şi Fabio Fognini. Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, va fi şi el prezent la Cluj, ocazie cu care va susţine un masterclass specializat, „The Art of coaching”, şi se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferinţe sportive. Australianul va fi prezent la meciul demonstrativ pe care Simonei Halep şi Marius Copil îl vor susţine împotriva cuplului format din Daniela Hantichova şi Fabio Fognini.

Cătălina Ponor, ambasador al festivalului

"În total, peste 30 de sporturi vor putea fi încercate gratuit la Sports Festival 2019 precum: beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training şi rugby. Ne dorim să ajutăm la alfabetizarea sportivă a copiilor şi a adulţilor deopotrivă şi să creştem apetitul oamenilor pentru sport şi un stil de viaţă sănătos. Valorile Sports Festival sunt suţinute de ambasadorii noştri. Suntem onoraţi să o avem printre ei pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică. Ea va da startul probelor Cross 5 km şi 10 km, competiţie de alergare oragnizată în 16 iunie", au anunţat organizatorii festivalului. 

Nu în ultimul rând, legenda cascadoriilor pe două roţi, Chris Pfeiffer, vine în Cluj cu primul show e-motorbike stunt din România. Una dintre cascadoriile sale care au lăsat publicul fără răsuflare este cea din 1997. Chris Pfeiffer a sărit cu motocicleta peste 33 de oameni. La Sports Festival, el va face acrobaţii pe o motocicletă electrică.

Un show în premieră penru România, de sărituri acrobatice de la 16 metri pe un airbag uriaş de 3 metri înălţime, a fost lansat de Ok World Wide, românii care au plecat de pe strazile Londrei şi au ajuns staruri internaţionale de streetdance şi bagjump acrobatics.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite