Româncă arestată la Napoli, după ce a fost prinsă maltratând o bătrână pe care era plătită s-o îngrijească

Româncă arestată la Napoli, după ce a fost prinsă maltratând o bătrână pe care era plătită s-o îngrijească

FOTO: Arhivă Adevărul

Românca a fost surprinsă chiar de fiica victimei în timp ce o brusca şi o insulta pe bătrână. Cazul a ajuns imediat la Poliţie, iar românca a fost arestată şi va fi judecată.

Potrivit occhiodinapoli.it, Livia Ştefănoiu (51 de ani) a fost angajată anul trecut, pe 7 noiembrie, să o îngrijească pe Rosa Piccolo, o femeie de 89 de ani din Napoli, care nu se poate deplasa din cauza unei fracturi de bazin. Numai că în loc să aibă grijă de bătrână, românca o bătea, o scuipa şi o insulta, umilind-o zi de zi.
 
Asta a aflat fiica Rosei, Nunzia Onorato, care a a observat că mama sa era din ce în ce mai deprimată. Şi cum bătrâna a refuzat să vorbească despre ceea ce i se întâmpla, femeia a început să bănuiască faptul că starea mamei sale ar putea să aibă legătură cu înfrijitoarea din România. Aşa că, într-o zi, după ce şi-a vizitat mama, a ieşit pe uşă, dar nu s-a îndepărtat, ci a tras cu urechea, încercând să distingă ce se întâmpla în casă.
 
Surpriza sa a fost pe cât de mare, pe atât de neplăcută. Jurnaliştii italieni scriu că Nunzia a rămas şocată când a auzit urlete şi zgomote de lovituri, iar când a intrat în casă a descoperit că mama ei era roşie de la loviturile încasate şi plângea. Imediat, femeia a pus mâna pe telefon, oar cazul a ajuns la Poliţie. Românca a fost arestată în scurt timp şi va fi judecată la un tribunal din Napoli.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: