Român condamnat la închisoare pe viaţă în Anglia. „Şi-a atacat prietena şi pe copilul lor nenăscut, băgându-i o foarfecă în gât şi lăsându-i pe amândoi să moară“

Român condamnat la închisoare pe viaţă în Anglia. „Şi-a atacat prietena şi pe copilul lor nenăscut, băgându-i o foarfecă în gât şi lăsându-i pe amândoi să moară“

Ioan Câmpeanu şi-a ucis cu sânge rece partenera de viaţă, pe Andra Hiliţanu FOTO: BBC

Procesul lui Ioan Câmpeanu, românul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată şi copilul nenăscut, a început pe 4 decembrie, la un tribunal din Londra.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnaliştii BBC scriu că românul Ioan Câmpeanu (44 de ani) a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis cu o brutalitate înfiorătoare partenera de viaţă, care era însărcinată.
 
Potrivit sentinţei instanţei britanice de judecată, Câmpeanu nu va putea ieşi din închisoare mai devreme de 26 de ani.
 
Românul ar fi fost dependent de droguri şi se pare că era sub influenţa lor şi când şi-a ucis prietena, româncă şi ea, pe 31 mai 2018. Cazul a intrat rapid în atenţia presei britanice, iar dubla crimă i-a revoltat pe oamenii de rând.
 
Potrivit anchetatorilor, atacul a durat 25 de minute, timp în care bărbatul a înfipt de 40 de ori o foarfecă în trupul iubitei sale. Trupul neînsufleţit al Andrei Hiliţanu (28 de ani) a fost găsit pe 1 iunie, în baia apartamentului pe care cei doi îl împărţeau în Neasden, nordul Londrei.
 
Andra Hiliţanu renunţase la familia sa pentru a fi alături de Ioan Câmpeanu FOTO Facebook / Andra Hiliţanu 
 
Recent, publicaţia Brent and Kilburn Times a prezentat alte detalii ale cazului. „A atacat-o pe ea şi pe copilul lor nenăscut, băgându-i o foarfecă în gât şi lăsându-i pe amândoi să moară, în timp ce el a plecat şi nu a chemat în mod deliberat pe nimeni timp de mai bine de două ore, pentru a se asigura că atât mama cât şi copilul erau morţi”, a acuzat procurorul care se ocupă de acest caz.

„Te omor, Andra, şi îţi mînânc carnea!”

Daily Mail merge mai departe cu dezvăluirile şi scrie că verişoara victimei a depus mărturie şi le-a spus poliţiştilor că ucigaşul şi-a ameninţat iubita că o va omorî. „Te omor, Andra, şi îţi mănânc carnea!”, ar fi spus Câmpeanu.
 
La audieri, fiica lui Ion Câmpeanu, Sabina, a dezvăluit că tatăl ei a anunţat-o la scurt timp după ce a comis crima. Tânăra a mai spus că tatăl ei era furios pentru că femeia rămăsese însărcinată, iar el nu-şi dorea copilul.
 
Pe aceeaşi temă:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: