Reţinuţi după ce ar fi dat mai multe spargeri în locuinţe

Reţinuţi după ce ar fi dat mai multe spargeri în locuinţe

„Arsenalul” folosit de suspecţi. FOTO: Poliţia Cluj

Trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unor fapte de furt calificat au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni. Aceştia ar fi sustras bijuterii, bani şi unelte electrice din interiorul a două imobile din municipiul Cluj-Napoca şi din două autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unor fapte de furt calificat. Au fost efectuate percheziţii domiciliare în localitatea Floreşti, la locuinţele celor trei.
La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, în localitatea Floreşti.
 
Cei în cauză sunt bănuiţi de faptul că, în perioada septembrie-decembrie a.c., ar fi sustras bijuterii, bani şi unelte electrice din interiorul a două imobile din municipiul Cluj-Napoca şi din două autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului.
 
Cu ocazia percheziţiilor au fost indisponibilizate şi ridicate telefoane mobile, cartele SIM, dar şi alte obiecte de interes pentru soluţionarea cauzei. 
 
În baza probatoriului administrat, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în faţa procurorului de caz, în vederea analizării dispunerii şi altor măsuri preventive faţă de aceştia.
 
Percheziţiile au beneficiat de sprijinul specialiştilor criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic, poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările