#respectjurnaliştii a câştigat premiul „Cea mai buna comunicare în sectorul public”

#respectjurnaliştii a câştigat premiul „Cea mai buna comunicare în sectorul public”

Campania #respectjurnalistii are ca scop îmbunătăţirea calităţii presei. FOTO: Unsplash.com

La un an de la lansarea campaniei #respectjurnaliştii, iniţiatorii au câştigat aurul la categoria „Cea mai bună comunicare în sectorul public”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gala Romanian PR Award 2020, care a avut loc zilele trecute, a premiat campania #respectjurnaliştii, derulată de TUDOR Communication, cu „aur”  la categoria „Cea mai bună comunicare în sectorul public”. 
Juriul PR Award a apreciat unicitatea campaniei şi plus valoarea pe care o aduce în rândul presei şi jurnaliştilor, într-o perioadă complexă şi dificilă precum actuala pandemie. Poţi afla mai multe despre campanie, urmărind această emisiune.
„Acest proiect a fost posibil cu sprijinul şi implicarea celor mai buni parteneri în cercetare, training în materie de vânzări, coaching şi dezvoltare personală, leadership, social media, marketing online, SEO, vânzări, creative writing, public speaking, video journalism, care au contribut la dezvoltarea personală şi profesională a sute de jurnalişti. Dacă şi tu vrei să contribui la o presă mai puternică, responsabilă, într-o societate informată corect, te invităm oricând la o discuţie”, susţin reprezentanţii companiei.
 
Premiul „Cea mai bună comunicare în sectorul public” în cadrul Romanian PR Award 2020 se alătură celorlalte premii din palmaresul agenţiei TUDOR Communication - Performanţă în Business, acordat de BIZ PR Awards 2019, şi Small Consultancy of the Year 2018, trofeu acordat în cadrul celui mai prestigios eveniment din domeniu, Romanian PR Award. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările