Reduceri la cursurile de calificare pentru cei care au book selfie pe Facebook

Reduceri la cursurile de calificare pentru cei care au book selfie
pe Facebook

Victor Miron FOTO: Facebook

Clujeanul Victor Miron, care a creat conceptul de book selfie, a convins o firmă ce oferă cursuri de formare profesională să se alăture campaniei de promovare a lecturii iniţiate de el.

Ştiri pe aceeaşi temă

O firmă care oferă cursuri de formare profesională oferă 10% reducere la cursurile de calificare, specializare sau perfecţionare profesională celor care au poză de profil pe Facebook citind o carte.

„Cartea care mi-a sat un sens în viaţă a fost Romanul adolescentului miop a lui Mircea Eliade. M-a ajutat să devin dintr-un tânăr de 14 ani, rebel fără cauză, într-un idealist cu iniţiativă. Cursul care m-a repoziţionat profesional a fost cel de vânzări de la firma Formarom pe care l-am absolvit la douăzeci şi un pic de ani” spune Victor Miron, unul din inţiatorii campaniei de promovare a lecturii „Cărţile pe faţă“.

Prin reducerea de 10% se doreşte încurajarea cât mai multor oameni să vorbească despre cărţi şi să îşi dezvolte o profesie din pasiunea lor.

„Educaţia este ceea ce duce societatea mai departe. Pentru a te dezvolta ai nevoie şi de un meşter, de un maistru, de un maestru. Acesta poate fi o persoană care a acumulat multă experienţă într-un domeniu şi poate fi o carte. Ucenicia în umbra unei cărţi sau a unui instructor e un mod foarte eficace de a creşte accelerat”, crede Carmen Muntean de la Formarom.

Mai puteţi citi:

Clujeanul care a creat noul selfie, book-selfie: „Românii nu citesc pentru că nu e cool să citeşti“

Citeşti? Ai reducere la medic! Primul cabinet stomatologic-anticariat, lansat la Cluj

Promoţiile vin mai repede la Cluj. Când cartea ieftineşte haina

VIDEO Cum să-i faci pe oameni să citească: un service din Cluj şi-a deschis bibliotecă

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

FOTO Cum disciplinează un service din Cluj şoferii în trafic: autocolante cu citate din Ghandi şi Sun Tzu

Studenţii de la Ştiinţe Politice şi ale Comunicării promovează lectura în centrul Clujului

Vedetele susţin iniţiativa unui clujean de a promova lectura. Adrian Despot: „În România de azi, o campanie pentru lectură e ca o luptă de gherilă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: