Reducere cu 20%, de Paşte, la biletele pentru spectacolul Buena Vista Social Club de la Cluj

Reducere cu 20%, de Paşte, la biletele pentru
spectacolul Buena Vista Social Club de la Cluj

Buena Vista Social Club  FOTO: Facebook, pagina Diesel Events

Buena Vista Social Club va cânta, în formaţie completă, la Bucureşti în 25 iunie şi la Cluj-Napoca în 26 iunie. Organizatorii concertelor sunt Fundaţia Phoenix şi Diesel Events, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Costă între 59 şi 300 de lei, iar pentru spectacolul de la Cluj, dacă sunt cumpărate în perioada Paştelui, se acordă o reducere cu 20%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care iubesc muzica celor de la Buena Vista Social Club au ocazia să îi vadă pe viu pe 25 iunie, la Bucureşti, iar pe 26 iunie, la Cluj-Napoca.
Transilvănenii nu sunt străinii de muzica lor pentru că artiştii de la Buena Vista Social Club au venit în 2007 şi 2009.

Pentru concertul din Bucureşti, de la Sala Palatului, biletele costă între 75 şi 300 lei şi sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti şi la casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti, precum şi în reţeaua Eventim, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, la Librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Pentru concertul din Cluj-Napoca, de la Sala Sporturilor, biletele sunt cu 20% mai ieftine dacă sunt cumpărate în perioada Paştelui.
În mod normal, un bilet costă între 59 şi 195 lei şi sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro,  myticket.ro.

Concertul de la Bucuresti este organizat de Fundaţia Phoenix, iar cel de la Clujde Diesel Events.

Pentru Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, biletele costă între 59 si 195 lei şi sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi online, pe www.dieselclub.ro,facebook.com/DieselEventsRo,eventim.ro.

Eliades Ochoa, Omara Portuondo, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres şi ceilalţi 12 instrumentişti din
Orquesta Buena Vista Social Club revin în România, pentru prima dată în formulă completă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: