Reacţia mamei băieţelului de 8 ani ucis cu sânge rece chiar de tatăl lui. „Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar fi fost prea uşor pentru el”

Reacţia mamei băieţelului de 8 ani ucis cu sânge rece chiar de tatăl lui. „Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar fi fost prea uşor pentru el”

Bărbatul a fost prins după ce a încercat să se sinucidă. FOTO: CERT Rescue

Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de tatăl lui trăieşte în aceste zile o adevărată dramă. Moartea băieţelului i-a sfâşâiat inima de mamă şi a împins-o în braţele disperării.

Femeia s-a declarat şocată şi e faptul că fostul ei soţ, tatăl micuţului, a umblat timp de trei zile în maşină cu cadavrul băieţelului său. Printre lacrimi, ea a găsit totuşi puterea să vorbească despre coşmarul pe care îl trăieşte. 

„Sunt şocată pentru că el trei zile a umblat cu copilul mort în maşină. El a încercat să-şi taie venele când a văzut că poliţia este pe urmele lui. Acum am impresia că nu l-am cunoscut deloc. Nu pot să-mi imaginez. De ce nu m-a omorât pe mine?”, a spus Anamaria Takacs, conform portalului Ziarul Clujean.
 
Îndurerată, mama copilului a recunoscut că şi-ar fi dorit să-l găsească mort şi pe ucigaş. „Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa o să conştientizeze fapta. Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar ar fi fost prea uşor pentru el. Într-un fel, undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa lui o să conştienzizeze fapta în faţa lui. Mai mare pedeapsa ca asta nu-i trebuie niciunui om”, a mai afirmat femeia.
 
În 25 iulie, poliţiştii clujeni au anunţat că un copil de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Nici tatăl băieţelului nu s-a mai întors la domiciliu, astfel că mama copilului a sesizat poliţia. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. 
 
Ulterior s-a dovedit că s-a întâmplat tot ce putea fi mai rău. Tatăl şi-a ucis băieţelul pentru a se răzbuna pe fosta lui soţie, după care a încercat să se sinucidă. Nu a reuşit, pentru că a fost găsit după ce îşi tăiase venele.

A fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca şi a fost stabilizat. 
 
„Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent internat pe chirurgie toracică, în secţia de terapie intensivă. În cursul nopţii a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a precizat Flavia Topan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările