Răsturnare de situaţie în cazul Denisei, tânăra română omorâtă din gelozie în Spania. „«Bombonica» a înjunghiat-o de cinci ori, dar mai există un suspect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Drăgan avea doar 17 când a fost ucisă cu sânge rece în casa iubitului ei. La doi ani de la crimă, familia tinerei cere să i se facă dreptate.

O crimă abominabilă a stârnit revolta printre locuitorii unui orăşel spaniol, Alcorcón, şi a captat atenţia presei iberice. Pe 25 noiembrie 2018, Denisa Drăgan a fost găsită înjunghiată într-o baltă de sânge în casa iubitului ei. Principalii suspecţi, fostul ei iubit, Mario Tabanera, şi noua iubită a acestuia, Rocío Martínez, au fost într-o primă fază arestaţi de anchetatori. Numai că, între timp, bărbatul a fost eliberat, după ce judecătorii din Alcorcón au decis că poate fi cercetat în stare de libertate.

Imagine indisponibilă

Mario Tabanera alături de mama sa. FOTO El Cierre Digital

Anchetatorii au aflat că Rocío Martínez, cunoscută ca „Bombonica” a decis să-i dea o lecţie fostei sale rivale şi să o sperie. Aşa s-a înarmat cu un cuţit având o lamă de 28 de centimentri şi a înjunghiat-o de cinci ori pe Denisa. Procurorii au însă motive să creadă că şi Mario Tabanera este vinovat. Din informaţiile apărute în presa spaniolă, care a citat mai mulţi martori aflaţi sub acoperire, bărbatul ar fi imobilizat-o pe Denisa, oferindu-i ocazia lui Rocio Martinez să o înjunghie. 

După ce judecătorii de la Alcorcón au decis că Tabanera poate fi cercetat în libertate, El Cierre Digital a anunţat o nouă răsturnare de situaţie. Astfel, avocatul familiei Denisiei, Marcos García Ortega a avut câştig de cauză. Recent, Curtea de la Madrid a cerut, din nou, restituirea cauzei la instanţa de fond in Alcoron, astfel că Mario Tabanera se va întoarce în arest pentru a fi cercetat în cazul uciderii tinerei românce. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite