„Quartet“, filmul de debut ca regizor al  lui Dustin Hoffman, e în topul preferinţelor cinefililor de la Comedy Cluj

„Quartet“, filmul de debut ca regizor al  lui Dustin Hoffman, e în topul preferinţelor
cinefililor de la Comedy Cluj

Scena din filmul lui Dustin Hoffman FOTO: ashvegas.com

„Quartet“, filmul cu care actorul Dustin Hoffman a debutat ca regizor, se află pe primul loc în preferinţele spectatorilor de la Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii Comedy Cluj au selectat răspunsurile publicului care a vizionat, până acum, filmele de la Comedy Cluj şi au stabilit un top 10 al celor mai bune pelicule. Clasamentul a fost anunţat în publicaţia oficială a Comedy Cluj, „Chameleon“.

Pe primul loc se află filmul „Quartet“ care a primit nota 4,83, pe locul al II-lea – producţia indiană „English Vinglish“ cu 4,60, iar pe locul al III-lea – producţia germană „Aventurile lui Huck Finn“ cu 4,54.

Despre filmul favorit al publicului. Cei care nu au văzut „Quartet“ pot merge marţi, 15 octombrie, de la ora 18.00, la Cinema Florin Piersic, şi sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19.00, la Cinema Victoria.

Comedia acestuia prezintă viaţa unei case de muzicieni retraşi din activitate şi conflictele care apar în acea comunitate odată cu revenirea unui personaj contestat. În film joacă Maggie Smith (câştigătoare a două premii Oscar) şi Tom Courtenay (dublu nominalizat al premiilor Oscar).

Scenariul de la „Quartet“ a fost scris de Ronald Harwood (cunoscut pentru scenariile la The Pianist, Being Julia sau Oliver Twist). „Quartet“ a fost lansat în SUA pe 4 ianuarie, anul acesta.

Un bilet întreg costă 9 lei, iar unul redus, pentru elevi, studenţi şi pensionari, 7 lei.

Întreg programul, AICI.

Mai puteţi citi:

VIDEO Gala de deschidere a Comedy Cluj anunţă o competiţie de zile mari pentru trofeul festivalului

VIDEO Trei zile de comedie la Salina Turda. Turiştii vor putea admira frumuseţile salinei şi vor viziona gratuit scurtmetraje din Festivalul Comedy Cluj

Teatru în „grotă“, la 200 de metri adâncime. O adaptare după „Iona“ de Marin Sorescu se va juca pe lacul din Salina Turda

VIDEO După TIFF, Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj are un buget „sensibil“ mai mic. Veste bună pentru cinefili: biletele nu se scumpesc

Cel mai mare festival de comedie din Europa, „Comedy Cluj”: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de ţări

Oana şi Amza Pellea vor fi premiaţi la Festivalul Internaţional Comedy Cluj

FOTO Frumuseţile neştiute ale Clujului. Bonus: o călătorie spre centrul pământului

Transilvania Fest transformă centrul Clujului într-un mic sat românesc. Programul primei zile de festival


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările