FOTO VIDE Circa 2.000 de persoane au cerut demisia lui Liviu Dragnea la Cluj: „va fi război cu toţi cei ce vor o clasă politică purificată de corupţie”

FOTO VIDE Circa 2.000 de persoane au cerut demisia lui Liviu Dragnea la Cluj: „va fi război cu toţi cei ce vor o clasă politică purificată de corupţie”

O nouă seară de proteste la Cluj. FOTO: Remus Florescu

Circa 1.500 de clujeni au cerut duminică demisia lui Liviu Dragnea. „Dragnea a declarat, cu subiect şi predicat, război instituţiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului şi celorlalte instituţii din justiţie care îi cercetează faptele”, arată protestatarii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 21.00 În jrul orei 21.00, manifestanţii au ajuns în Piaţa Unrii, iar protestul s-a încheiat. 
 
UPDATE 19.43. Coloana de manifestanţi a pornit spre Prefectură, apoi a intrat pe Bulevardul 21 Decembrie.
 
UPDATE 19.30. Demonstranţii au pornit în marş pe bulevardul Eroilor. Între timp au mai ajuns şi alţi manifestanţi, astfel că numărul lor a ajuns la circa 2.000. ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, ”Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, ”Nu staţi la căldură şi pe voi vă fură” sunt scandările mulţimii.
 
UPDATE 19.20. Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 1.000. Aceştia scandează ”Demisia”, ”Jos mafia” şi ”DNA să vină să vă ia”. 
 
 
UPDATE 19.05. Circa 500 de clujeni se află la această oră în Piaţa Unirii şi oamenii continuă să vină.
 
UPDATE 18.25. Câteva zeci de persoane s-au strâns în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Atmosfera este liniştită, cel puţin deocamdată. 
 
 
O nouă zi de proteste are loc duminică la Cluj-Napoca, de la ora 18.00, în Piaţa Unirii. Pe pagina de Facebook a evenimentului se arată: 
 
„Dacă cerem TOŢI într-un glas UN SINGUR LUCRU, avem şanse mari de izbândă. Să fim uniţi de data asta şi să arătăm asta şi prin imagine unitară şi scop unitar. Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea şi de a-şi pierde libertatea. Odată cu el toată caracatiţa de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani. 
Noi, cei ce nu ne dorim să fim o naţie de hoţi suntem la un pas de a ne lua ţara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcţia europeană!
 

Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcţia în care va merge România în următorii ani. 
Din acest motiv este vital să acţionăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect şi predicat, RĂZBOI instituţiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului şi celoralete instituţii din justiţie care îi cercetează faptele. «VA FI RĂZBOI», cu toţi cei ce îşi doresc o clasă politică purificată de corupţie, război cu cei ce îl contestă, dar şi cu cei ce i-au ales. Cu noi toţi!
Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în pieţele publice din localităţile noastre, fie din ţară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiţiei! Apărăm independenţa justiţiei şi ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiţiei discutate în acest moment în Parlament.”
 
Citeşte şi
 
 
 
 
 
 
 
citeste totul despre: