Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene

Profesorii clujeni vor lua cursuri pe fonduri europene

Profesorii clujeni pot lua cursuri pe bani europeni

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Judeţului Cluj, anual în jueţ se defăşoară în jur de 25 de parteneriate şcolare şi circa 20 de cadre didactice beneficiază de stagii de formare continuă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai nou program, lansat la mijlocul lunii decembrie 2009, înglobează mai multe programe sectoriale prin care România poate beneficia de peste 12 milioane de euro pentru stagii de formare profesională.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj, Apelul Naţional 2010 (lansat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale) pune la dispoziţia profesorilor toate informaţiile, formularele şi condiţiile de aplicare pentru programele sectoriale Comenius, Erasmus, Grundtvig, Leonardo da Vinci sau în cadrul programului transversal, activitatea cheie 1.1., vizite de studiu, se arată în documentul citat.

Dacă Programul Sectorial Comenius are alocate circa cinci milioane de euro pentru întreaga ţară, Programul Leonardo da Vinci are alocate circa şapte milioane de euro pentru stagii de formare profesională şi proiecte de parteneriat.

Potrivit IŞJ Cluj, conţinutul complet al apelului poate fi descărcat de pe pagina Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale www.anpcdefp.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările