Probleme în şcolile din judeţul Cluj. „Avem 15 elevi pozitivi şi 11 cadre didactice cu Covid”

Probleme în şcolile din judeţul Cluj. „Avem 15 elevi pozitivi şi 11 cadre didactice cu Covid”

Numărul de cazuri se menţine relativ ridicat în întreaga ţară. FOTO Shutterstock

Noul an şcolar a venit cu unele probleme pentru şcolile din Cluj. În ultimele zile, autorităţile sanitare au găsit mai multe cazuri de profesori şi copii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nouă şcoli din Cluj au fost incluse de la bun început în scenariul roşu, astfel că aici cursurile au loc exclusiv online. Însă cele mai multe şcoli se află în scenariul verde, unde elevii şi profesorii merg zilnic la cursuri. Aici au apărut câteva probleme încă din prima săptămână de şcoală, când nouă elevi şi trei profesori au fost confirmaţi pozitiv.
 
Numărul lor a crescut, încă din prima zi de şcoală din această săptămână. „Avem 15 elevi pozitivi şi 11 cadre didactice din 12 unităţi de învăţământ din judeţ", a anunţat, luni, prefectul Mircea Abrudean.
Acesta nu a precizat şcolile de unde provin copiii şi dascălii infectaţi. 
 
Altfel, în ultimele 24 de ore, în judeul Cluj au fost depistaţi 38 de oameni cu Cvid-19. Până acum, în spitalele din oraş s-au vindecat 825 de persoane, din care 666 din judeţul Cluj. În schimb, 74 de oameni, dintre care 52 din judeţ, au decedat până azi din cauza Covid-19.
 
Vă mai recomandăm şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările