Primul magazin din afara Bucureştiului cu produse pe bază de canabis a fost deschis la Cluj. Lista oraşelor în care se va extinde reţeaua în viitorul apropiat

Primul magazin din afara Bucureştiului cu produse pe bază de canabis a fost deschis la Cluj. Lista oraşelor în care se va extinde reţeaua în viitorul apropiat

Aşa arată în interior un magazin Legalizeit. FOTO: Facebook / CBDLife.ro

Primul magazin din din afara Capitalei aparţinând reţelei Legalizeit România a fost inaugurat miercuri, 12 februarie, în Cluj. Proprietarii reţelei anunţă că astfel de magazine vor fi deschise pe viitor în sistem de franciză în alte oraşe din ţară.

Legalizeit România mai are în acest moment alte două magazine, ambele în Bucureşti. Potrivit site-ului oficial al reţelei, după Bucureşti şi Cluj următoarele pe listă sunt Iaşi, Constanţa şi Timişoara, oraşe în care deja au fost semnate contracte şi vor fi inaugurate în curând alte magazine în sistem de franciză. În fiecare oraş  va fi deschis câte un singur magazin, cu excepţia Capitalei, precizează proprietarii reţelei.

Printre produsele comercializate se numără bonguri şi pipe, ulei, cremă şi tinctură, vaporizatoare, bomboane, cristale, capsule, ciocolată pe bază de canabis şi multe altele. Toate produsele sunt fabricate utilizându-se exclusiv canabidiol, unul dintre compuşii care se găsesc în canabis şi singurul care este legalizat în România. Cei care locuiesc în alte oraşe pot comanda produse inclusiv de pe site-ul magazinului, iar pe pagina de Facebook pot cere consultaţii gratuit din partea unui farmacist absolvent al The Medical Cannabis Institute din Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: