Primul festival care anunţă ce artişti vor urca pe scenă în 2021. Trei trupe de top  vor susţine concerte la Cluj

Primul festival care anunţă ce artişti vor urca pe scenă în 2021. Trei trupe de top  vor susţine concerte la Cluj

Electric Castle 2019 a însemnat un nou succes imens. FOTO EC

Oragnizatorii Electric Castle au anunţat primii artişti confirmaţi pentru ediţia de anul viitor. Trei trupe importante vor susţine show-uri la festivalul din Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Twenty One Pilots, Gorillaz şi Deftones sunt primii artişti importanţi care şi-au confirmat prezenţa la următoarea ediţie a Electric Castle, festival care va avea loc la Bonţida, în judeţul Cluj, între 14 şi 18 iulie 2021.
 
„Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează şi cu toţii suntem în căutarea unor soluţii pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021. Ca întotdeauna, am încercat să vă oferim cel mai bun line-up. Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că primiţi cel mai bun preţ disponibil şi rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat”, au informat organizatorii Electric Castle.
 
„Aceasta este raza noastră de speranţă. Ne aşteptăm la vara viitoare, având în vedere contextul. Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează şi căutăm cu toţii soluţii pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021.
Ca întotdeauna, am lucrat pentru a vă oferi cea mai bună gamă posibilă.
 
 
Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că primiţi cel mai bun preţ disponibil şi rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat. Pentru doar 100 de lei avans, vă puteţi bloca FlexiPass la preţul de vânzare de iarnă (599 lei) şi puteţi plăti diferenţa în iunie. Ofertă disponibilă în timpul vânzării flash până la 30 noiembrie, 23:59: electriccastle.com/tickets. Preţul complet va ajunge la 799 lei”, au adăugat organizatorii.
 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările